tirsdag den 6. december 2011

Forbrugertest: A-B-C Cake fra Pyrogroup

Det larmer for meget, far”!!  Nej, testpanelets yngste medlem på 4 år var ikke imponeret over aftenens test af Cake A-B-C fra Pyrogroup.

Det gik ellers meget fint i det første minut ud af de ca. 150 sekunder, som testen varede, for her var nattehimlen præget af flotte, farverige og varierede opskud uden knaldeffekt. Så var der helt klart mere ”ramasjang” i den sidste del af batteriets levetid - til stor glæde og beundring for det voksne publikum.
Der var nu noget surrealisme over at slæbe en 18 kg. tung papkasse med knap 2 kg. krudt ud på parkeringspladsen denne mandag aften først i december, hvor gadens øvrige beboere sandsynligvis morede sig med ”den frosne planet” på DR1. Det føltes næsten som at pakke en julegave op flere uger før juleaften. Det var på samme tid spændende og lidt forkert.
Lad mig bare slå fast med det samme. Et fyrværkeribatteri til 1499,95 kr. kan ikke nødvendigvis få mennesker over 60 år til at rejse sig fra lænestolen. Især ikke på en mandag aften, hvor brunkagerne fra Karen Volf er kommet på bordet. Et Cake A-B-C batteri kan altså ikke anbefales som erstatning for naturprogrammer.
Cake A-B-C  fra Pyrogroup er sammensat af 4 forskellige batterier med en samlet NEM vægt på 1.860 gram. Det er et såkaldt kombinationsbatteri, som har mange afvekslinger i opskud, farver, effekter og intensitet – og med mere end 180 skud og en brændetid på over 2 minutter, så er der lagt op til et imponerende festfyrværkeri.
Et fyrværkeribatteri til 1.499,95 kr. kan næsten ikke være dårligt. Spørgsmålet er mere om man er villig til at ofre så mange penge på ét batteri?
Alene størrelsen og vægten af dette batteri har en ret stor blærerøvsværdi. Der er sikkert nogen, som savner lidt vildskab i effekter og intensitet undervej, og farverne i finalen kunne måske være mere fantasifulde. Til gengæld vejer den lange brændetid og store variation tungt på plussiden - og så er det et batteri, der typisk vil appellere til det kvindelige publikum.
Med dette batteri har du hele pakken samlet, og derfor er det et oplagt valg til ham eller hende, der har nok i én lunte – og som samtidig gerne vil imponere festens øvrige gæster.
Batteriet kan bl.a. købes her: fyrvaerkerifabrik.dk

Ingen kommentarer:

Send en kommentar