tirsdag den 6. december 2011

T-hansen gentager succesen, eller hvad det nu var.

Så er thansens fyrværkerikatalog kommet på gaden: http://ipaper.ipapercms.dk/media/thansen/fyrvaerkeri/.
Det er som altid pakket pænt ind i tilbud og rabatter, som helt sikkert - og i stor stil - appellerer til det yngre fyrværkeripublikum.

Sidste år havde thansen opkøbt et restlager hos LCH-fireworks, og nu har de gjort det igen. Måske er det ikke så underligt endda, da LCH-fireworks også er ansvarlig for thansen fyrværkeri. 

Som sidste år findes der absolut slagtilbud, som er værd at række ud efter i disse krisetider, hvor priserne på fyrværkeri ellers ikke er nedadgående. Problemet med sidste års restsalg var "blot", at der blev meldt udsolgt af de fleste restsalgsprodukter efter meget kort tid. Nu står der ganske vist "så længe lager haves", men når man husstandsomdeler en reklame til hele landet, så har man vel til lidt flere end de første i køen?

Bondefangeri - eller bare klog markedsføringsstrategi? Det må være op til den enkelte forbruger at bedømme. Indtil videre vælger jeg at tage "Ja-hatten" på og forventer et lidt større restlager end sidst. Jeg vil dog alligevel anbefale dig at komme afsted i god tid, hvis du ikke skal nøjes med de 20% på de sædvanlige thansen produkter...og 4 nye vinterdæk.



Ingen kommentarer:

Send en kommentar