torsdag den 20. oktober 2011

Forbrugerservice: Knaldperler fra Hundepropper? (indlæg fra 2010)


"Er der hund i hundepropper?"

Jeg har tidligere på denne blog været ude med riven efter hundepropper.dk. Nu "kun" 2 år senere får de så mulighed for at give svar på tiltale.

Hundepropper.dk startede op i 2003 og ejes bl.a. af Michael Hørslev Hansen. Forretningen er siden starten blevet udvidet flere gange, og har nu 12 selvejede butikker. Hundepropper.dk samarbejder omkring udvikling, indkøb og markedsføring af fyrværkeri.

Michael H. Hansen angiver 3 gode grunde til at handle fyrværkeri hos hundepropper.dk frem for andre steder:
- Godt fyrværkeri til lave priser, hurtigt ekspedition (under 1 minut når først sedlen er afleveret), veluddannet personale (farlig gods cetifikat, samt scenefyrværkere til at rådgive)

På hjemmesiden reklameres der med: "Danmarks største fyrværkeri udvalg til danmarks bedste priser". Det lyder jo glimrende, men når man ser objektivt på markedet, må man dog tvivle en smule på den påstand. Det er derfor nærliggende at spørge, hvad man hos hundepropper.dk vil gøre for at efterleve dette udsagn
- Hvis du ser mange af butikkerne i Hundepropper.dk regi, så er det ikke alle varer, som er på nettet. Jeg vil dog gerne indrømme, at der i dag er nogen i markedet, som har samme bredde på udvalget, men priserne må man meget gerne sammenligne, siger Michael H. Hansen. 

Michael H. Hansen tilføjer i øvrigt, at man i år har sænket sidste års priser på 500 kr. batterierne til 399,95 kr., da man ikke selv mente, at de var prisen værd. Her er det så, at jeg må indskyde bemærkningen: Ser man ikke demo af det fyrværkeri, som man selv importerer?!

Nå, så var der jo lige den "fynske fuser" oplevelse fra 2008!?
I jeres fyrværkeridemonstrationer kan man som forbruger opleve, at i antænder ca. 3 af samme slags på samme tid. Det ser måske flottere ud - men burde i ikke give forbrugerne et mere retvisende billede af, hvad man kan forvente, hvis man køber produktet?
- Jeg er ganske sikker på, at de mennesker der kommer her sagtens kan se at der affyres 3 stk. af gangen. Vi har megen stor afstand mellem de enkelte enheder. Men vi vil da tage den positive kritik til os, og oplyse om det ved vores kommende demo. Men jeg er selv af den overbevisning, at for at en demo skal være imponerende, så skal der affyres i et godt tempo, samt med flere enheder pr. gang, for at alle får frit udsyn til de enkelte varer.

Michael H. Hansen har nogle bud på et godt klokken 12 batteri:
Big Crakling,  til 199,95 kr.(NEM 630), samt Diamonds til 399,95 kr. (NEM 725). Silver Coco vinkelskudsbatteri til 499,95 (NEM 956).

Jeg villle gerne vide, hvorfor hundepropper.dk ikke på hjemmesiden angiver NEM-vægten på produkterne - og den idé mener Michael H. Hansen er så god, at han lover at gøre noget ved det. Vi følger op på sagen!

Hermed en stor tak og ros til hundepropper.dk for at ville medvirke!
...men jeg vil, som var jeg en kvinde, have det sidste ord:

Jeg er ikke imponeret over hjemmesiden, som ganske enkelt ikke er tilstrækkelig brugervenlig og opdateret. Det er ikke godt nok her den 14. december. Hvis man eksempelvis går ind under fyrværkeributik Odense-Stige ser det rigtig nok ud til, at priserne er sænket - men det er langtfra tilfældet alle steder. Er der så forskellige priser? Hvad kan man overhovedet forvente at finde i den fysiske butik?
På forsiden, under batterier, finder man i øvrigt batteriet "Læsø". Som forbrugeroplysning, bør det nævnes, at den er på miljøstyrelsens liste over ulovligt fyrværkeri. Jeg er overbevist om, at det er fjernet fra hylden, men når det ikke er væk fra hjemmesiden, så er det sjusk.
Michael H. Larsen har nok også et svar på alt dette - men det må blive i et andet afsnit.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar