tirsdag den 20. december 2011

Tjek: "World of China" - nyhed fra Krudtkongen

Krudtkongen lancerer i år en helt ny og unik serie ”WORLD OF CHINA”.

"Her har vi gået efter at finde det bedste, der overhovedet kan produceres i Kina af nytårsfyrværkeri.  8 nye batterier i forskellig prisklasse og effekter. Eksklusivt fyrværkeri, produceret efter gamle kinesiske traditioner. Det findes simpelthen ikke bedre på det danske marked."

Så har man ligesom ikke sat sit lys under en skæppe, vel? Serien har faktisk været så fantastisk, at Krudtkongen har solgt den til forhandlere landet over uden at kunne fremvise et videogalleri. Jeg gad nok vide, om afsætningen havde været større eller mindre, hvis de netop uploadede videoer havde været tilgængelige?

Jeg må sige, at de har gjort meget ud af emballagen. Det er en værdig "afløser" for den afgåede Ming-serie, der også slog sig op på at være eksklusiv. Personligt synes jeg nu, at der findes noget bedre på det danske marked, men bedøm selv.

Du kan se videoer lige her:

Og katalog med priser fra Krudtkongen her 

Den store mur - 112 skuds batteri. Min personlige favorit, som desværre også er det dyreste i serien.

2 kommentarer:

  1. dog tror jeg at de er nogen af de eneste der har batterier, hvor nogle af skuddene ikke springer ud i buketter eller farver, men som kanonslag, fed effekt syntes jeg :)
    mvh x-istenz

    SvarSlet
  2. Kedelig serie og langt fra pengene værd.

    Jeg undre mig over hvorfor vi i Danmark skal have det billige og dårlige fyrværkeri fra Kina, når der er så mange fabrikker i Europa som laver langt bedre batterier o.a fyrværkeri.

    Jeg er helt stoppet med at købe fyrværkeri i Danmark, træt af at blive snydt.

    SvarSlet